Vi bruker GibbsCAM

Vi er sertifisertGodkjent Lærebedrift

Samarbeidspartnere

  • logosampart_ravema
  • logosampart_cronisteel
  • logosampart_stena
  • logosampart_vink
  • logosampart_iteksperten
  • logosampart_uni
  • logosampart_jessheimvgs
Flash Slideshow by WOWSlider.com v5.2m

  

 

 

 

Vi er spesialister på CNC maskinering

Strømmen Dreieverksted kan i tillegg til dreiing og fresing tilby det meste innen maskinering. Vi har en egen maskinering avdeling, og vi driver en mekanisk virksomhet med moderne utstyr. Vårt mål er å være en ledende bedrift innen maskinering avfresing og dreiing, også kalt sponfraskillende virksomhet.

CNC Maskinert skrue

Vi utfører oppdrag for både store og små bedrifter i Oslo, Strømmen, Skedsmo og omegn. Selv om den største delen av kunder er her på Østlandet, leverer vi maskinering tjenester over hele landet. Vi har faktisk kunder i alle landets fylker. Vi liker å ha et tett samarbeid med våre kunder og leverer maskinering tjenester av høy kvalitet til avtalt tid. Strømmen Dreieverksted AS er en moderne maskinerings bedrift og vi forsøker å ha det nyeste innen CNC-maskiner.

Innenfor mekanisk produksjon er vi spesialister på den sponfraskillende delen innen mekanisk produksjon. Vi ser på oss selv som spesialister på vår del av mekanisk produksjon, CNC maskinering, CNC dreiing og CNC fresing. Vi har siden 1974 hjulpet kunder med dreiing og fresing av både små og store serier av stål, messing, aluminium og plast (POM). Våre CNC-maskiner har matningsapparater, noe som gjør de spesielt godt egnet til større serier. Vi opplever at stadig flere etterspør CNC-fresing og CNC maskinering til sine produkter.

Her vises fresing av aluminium uten kjøleveske.

Ta kontakt med oss i dag på tlf 63 87 22 00 for en uforpliktende samtale!

Våre åpningstider er mandag - fredag 07:30 - 16:00

Vi vet hva det dreier seg om