Vi bruker GibbsCAM

Vi er sertifisertGodkjent Lærebedrift

Samarbeidspartnere

  • logosampart_ravema
  • logosampart_cronisteel
  • logosampart_stena
  • logosampart_vink
  • logosampart_iteksperten
  • logosampart_uni
  • logosampart_jessheimvgs
Flash Slideshow by WOWSlider.com v5.2m

  

 

 

 

Om oss

Strømmen Dreieverksted AS ble etablert i 1974 og er en underleverandør som hovedsaklig utfører automatdreiing. Vi er en økonomisk solid bedrift, og du må gjerne sjekke opp våre regnskapstall her.

Fra vi etablerte oss i Strømmen i 1974 har vi vokst oss ut av 2 lokaler, og holder nå til på Skedsmokorset. Her eier vi eget bygg, hvor vi idag disponerer ca 1100 kvm. Vår kundemasse på rundt 250 stykker har økt jevnt og trutt, og vi kan idag kalle oss en riksdekkende leverandør.

Hvordan vi jobber - Kvalitetssikring (Klikk for å lese mere)

Våre ansatte i produksjon er dyktige fagfolk med fagbrev. Vi er opptatt av kvalitet, og for å sikre en best mulig leveranse har vi en egen kvalitetssjef. Han er ansvarlig for å kvalitetssikre alle våre leveranser før de sendes til kunde.

I 2013 sertifiserte vi oss som Miljøfyrtårn. Se reportasje i Metal Supply.

Klikk her for å se vår videopresentasjon


Stilling ledig

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Men vi knytter stadig til oss nye kunder, og er åpne for å utvide driften. Vi ser derfor stor nytte i å være i kontakt med deg som er en dyktig CNC operatør. Klikk for å lese mer om ønskede kvalifikasjoner.

Vi er stadig på utkikk etter dyktige lærlinger. Har du det som trenges er det bare å ta kontakt.

Kart og kjørerute

Vi holder til på Skedsmokorset. Vi har lett adkomst fra E6, og det er kun ca 20 min. fra både Gardermoen og Oslo. Klikk her for å få kart og kjørerute fra Gule Sider

Våre åpningstider er mandag - fredag 07:30 - 16:00

Vi vet hva det dreier seg om